De betonstuc badkamer is helemaal hot anno 2018. Deze badkamer beschikt over zowel authentieke al rustgevende kwaliteiten en is daarmee alles wat we op dit moment zoeken in de perfecte badkamer. Inmiddels zoeken we geen badkamer meer die enkel functioneel is. We zoeken een ruimte waarin we kunnen ontspannen, kunnen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en even de boel de boel te laten. Daar hebben we dan ook een rustgevende badkamer voor nodig, een badkamer die van alle gemakken is voorzien. De betonstuc badkamer is voor veel mensen de perfecte keuze, maar waarom eigenlijk? In dit artikel vertellen we meer over de voordelen van de betonstuc badkamer en waarom deze ook voor jou een prima keuze zal zijn.

Betonstuc badkamer: de gehele badkamer doen of toch niet?

Het bijzondere van betonstuc is dat dit in vrijwel elke ruimte toegepast kan worden. Wist je dat er zelfs badkamermeubels van gemaakt kunnen worden? Zo kan je je gehele badkamer verfraaien met betonstuc. Bovendien is betonstuc watervast, waardoor het de ideale kandidaat is als materiaal voor een vochtige ruimte. Je kunt er uiteraard voor kiezen om zowel vloeren, muren én meubels te behandelen met betonstuc. Dit zorgt voor eenheid en sereniteit. Als je echter wat meer van spanning houdt, raden wij aan om het gebruik van betonstuc enkel te beperken tot de muren of de vloeren. Door dit materiaal te combineren met andere materialen, creëer je een speels en sfeervol effect.  Je kunt er ook voor kiezen om materialen met betonlook te gebruiken, zoals de correstone vloer in badkamer. Zo behoud je de sereniteit en geef je de badkamer toch nog een speelse twist.

Een betonstuc badkamer is altijd uniek

Elke betonstuc badkamer is uniek. Dit komt omdat het beton behandeld en geschuurd moet worden. Dit zorgt voor een andere handtekening op elke badkamer. De afwerking van de betonstuc badkamer is helemaal afhankelijk van eigen smaak. De meeste mensen kiezen voor was of lak, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Vraag om advies aan de leverancier van het betonstuc voor het maken van de beste beslissing.

Tip: vind je de betonstuc badkamer een beetje te steriel over komen en kan deze wel wat extra pit gebruiken? Plaats dan wat kleurrijke en frisse accessoires in de kamer om de ruimte net dat beetje extra te geven.

Onderhoudsvriendelijk

De betonstuc badkamer is zeer onderhoudsvriendelijk en daarmee de perfecte badkamer voor iedereen die weinig tijd heeft om aan het huishouden te besteden. Vuil of stof is moeilijk te zien op dit materiaal en daardoor blijft de badkamer er langer schoon uitzien. Bovendien hoeft het betonstuc ook niet zo vaak behandeld te worden. Wel wordt het aangeraden om deze jaarlijks een keer goed schoon te maken met speciaal reinigingsmiddel. Let er wel op dat je met dagelijks- of wekelijks onderhoud gebruik maakt van een schoonmaakmiddel zonder zuurgraad, zo voorkom je eventuele beschadigingen aan het betonstuc en houd je de betonstuc badkamer veel langer mooi.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.