Denk jij erover na om een correstone vloer in badkamer te nemen? Twijfel je of dit wel de juiste vloer is voor jouw badkamer en heb je geen idee wat de voordelen van deze vloer eigenlijk precies zijn. Een correstone vloer in badkamer is een relatief nieuw begrip. De kans is dan ook niet zo groot dat de mensen om je heen al bekend zijn met dit fenomeen. In dit artikel vertellen we meer over wat een correstone vloer eigenlijk precies is, waarom deze perfect past in combinatie met een betonstuc badkamer en van welke voordelen je kunt genieten als je voor deze vloer kiest.

Correstone vloer in badkamer: wat is dat eigenlijk?

Voordat we het gaan hebben over correstone vloer in badkamer is het eerst belangrijk om te weten wat het eigenlijk precies is. Correstone is een speciaal materiaal dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. In woningen wordt het regelmatig gebruikt om ruimtes naadloos met elkaar te verbinden en zo eenheid en rust in huis te brengen. Het is een vloer die perfect aansluit op de huidige woontrends en past prima in stoere interieurs. De correstone vloer in badkamer is te vergelijken met de betonlook die we ook zien in een betonstuc kamer, hierdoor zijn deze twee ook zeer gemakkelijk met elkaar te combineren.

Correstone vloer in badkamer, alle voordelen op een rijtje

De correstone vloer in badkamer laat de gebruiker genieten van talloze voordelen. Wij hebben de belangrijkste voor jou op een rijtje gezet:

  • Ontzettend duurzaam: de correstone vloer staat bekend als krachtig product met een zeer lange levensduur. Hierdoor ben je op langer termijn goedkoper uit en hoef je minder vaak je vloer te vervangen.
  • Vrijwel onderhoudsvrij: het is niet voor niets dat een correstone vloer ook vaak wordt gebruikt in horecagelegenheden. Dit product zorgt ervoor dat er geen naden meer aanwezig zijn in huis. Hierdoor kunnen er geen vuilresten achter blijven op de vloer en hebben bacterieen geen kans meer. Wist je dat correstone ook aangebracht kan worden op de muren? Zo creëer je nog meer eenheid en is het onderhoud van de muren en vloeren minimaal te noemen!
  • Schimmels hebben in natte ruimtes van het huis geen kans. Dit is misschien wel het grootste voordeel en de belangrijkste reden om correstone vloer in badkamer te gebruiken. Het is een veelgehoorde klacht dat mensen overlast hebben, die veroorzaakt wordt door schimmels vanwege de natte atmosfeer in de badkamer. Mede door de onderhoudsvriendelijke kwaliteiten van correstone is dit voorgoed verleden tijd.
  • De stoere en tijdloze uitstraling: de correstone vloer in badkamer beschikt over bijzondere tijdloze uitstraling en dat geeft elke badkamer extra karakter. Uiteraard is de correstone vloer niet alleen voor de badkamer geschikt, maar kan deze ook haar functie vervullen in de entree, woonkamer, keuken en zelfs het toilet! Talloze mogelijkheden dus om deze prachtige vloer in jouw eigen woning te verwerken.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.