Een loungeset is ideaal om heerlijk te kunnne genieten van het lekker weer buiten. Maar ook met minder weer is een loungeset uitstekend om te kunnen relaxen in je tuin. Maar welke loungesets zijn tegenwoordig populair? Dat lees je in dit artikel!

Ga voor duurzaamheid

Het is 2019 en duurzaamheid is het onderwerp van de dag. Steeds meer mensen kiezen ervoor om voor om een duurzamer leven te leiden. En daarom worden loungesets die op een duurzame manier geproduceerd zijn steeds populairder. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de loungesets zo lang mogelijk mee gaan. En indien nodig uiteindelijk goed te recyclen zijn. Wanneer je deze trend wilt implementeren is het belangrijk om een loungeset te kiezen die gemaakt is van hoogwaardig materiaal. Zo ziet de loungeset er ook nog eens erg net uit. Koop bijvoorbeeld een loungeset van tuinmeubelen.nl. Zij verkopen veel loungesets die gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten.

Compacte loungesets

Niet iedereen heeft een grote tuin. En vaak is dan ook niet de ruimte beschikbaar om een grote loungeset te plaatsen. Daarom zijn compacte loungesets zeer populair. Zo zijn 4-delige loungesets heel populair. Dit zijn zeer compacte loungesets die ook in kleinere tuinen heel goed te plaatsen zijn. Zo houd je nog genoeg ruimte over in je tuin om andere meubelen of decoratie te plaatsen. Je wilt namelijk genoeg ruimte om je loungeset overhouden zodat je er makkelijk omheen kunt lopen. En zelfs op een balkon is het mogelijk om een compacte loungeset te plaatsen. Zo kun je zelfs op een balkon genieten van de comfort van een lounge.

Compacte loungesets

Lounge dining set

Wanneer je maximaal wilt genieten van je lounge set koop je een dining set. Dit is een lounge set met een eettafel erbij. De hoogte is zo ingesteld dat je vanuit de bank kunt dineren. Dat is pas comfort! Op deze manier kun je dus heerlijk dineren in je loungeset. Vaak is de bank zo gemaakt dat je beter in staat bent om te kunnen dineren. Zo zit je bijvoorbeeld minder onderuit gezakt en zijn de kussens beter zodat je ook tijdens het eten goed kunt zitten.

Stoel-bank loungeset

Stoel-bank loungesets zijn erg populair omdat je makkelijk extra zitplaatsen kunt creëren. Zo heb je een loungebank maar kun je hier stoelen bij plaatsen indien dit nodig is. je kunt de stoelen ook makkelijker verplaatsen zodat je flexibeler bent in de locatie ervan. Uiteraard is het design van de stoelen hetzelfde als de bank waardoor je een algehele stijl creëert.

Heb je voldoende inspiratie opgedaan voor je nieuwe loungeset? Dan is het tijd om die perfecte loungeset aan te gaan schaffen. We raden je altijd aan om voordat je de loungeset koopt, eerst te controleren of het daadwerkelijk fijn zit. Veel goede webwinkels hebben een showroom die je kunt bezoeken om de loungeset uit te testen. Wanneer je eenmaal zeker weet welke je aan gaat schaffen, kun je een geschikte webshop uitkiezen. Let er hierbij altijd op dat de levertijden niet te lang zijn, wat vaak voorkomt bij tuinmeubelen. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk kunnen genieten van je nieuwe loungeset.

 

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.