Zijn jullie van plan de badkamer een make-over te geven? Dan zou je je zeker eens moeten inlezen over badkamer beton ciré van HomeofConcrete. Dit is een merk producten voor wand- en vloerafwerking, dat een hele mooie betonlook geeft. Het is ontzettend makkelijk zelf aan te brengen, want je doet het gewoon met een spaan of spackmes. Met de beton ciré van HomeofConcrete.com bespaar je ontzettend veel geld, want als je iets vergelijkbaars door een professional zou laten aanbrengen ben je vele malen duurder uit. Er zit dan ook een verschil in echt beton aanbrengen of het beton ciré van betoncire.shop, maar het verschil zie je bijna niet. Beide materialen zijn volledig waterproof en dus geschikt voor in de douche, en het enige echte grote verschil is de prijs.

Beton ciré badkamer zelf creëren

Je hoeft helemaal geen professional in te schakelen om een badkamer met beton ciré af te werken. Als je secuur werkt, geduld hebt en ervaring hebt met het schilderen van muren dan moet dit je ook gewoon lukken. Het is namelijk kant en klaar microcement dat je gewoon met een spaan of spackmes aan. Dit klinkt ingewikkeld, maar het is juist zo dat het niet volledig egaal hoeft te zijn, dat geeft namelijk de mooie, ruwe betonlook aan het materiaal. Het komt dus lang niet zo nauw als je zou denken. Wat wel belangrijk is is dat de ondergrond relatief glad is en afhankelijk van het materiaal dien je het te behandelen met speciale voorstrijk. Daardoor verbetert de hechting. Je kunt er eventueel nog voor kiezen het beton ciré na het aanbrengen (als het gedroogd en uitgehard is) te schuren. Dat maakt het resultaat gladder.

Moderne muurafwerking voor doe-het-zelvers

Ben je op zoek naar een wandafwerking met een vergelijkbare look, maar dan voor een andere ruimte dan de badkamer? Dan is chalk paint misschien iets voor jou. Dit is een speciaal soort muurverf met een hele matte, krijtachtige look. Ook deze is vrij gemakkelijk aan te brengen, dus je kunt het gewoon zelf. Het is weer eens wat anders dan standaard muurverf en oogt net wat luxer. Zeker als de ruimte grenst aan die van de badkamer waarin je beton ciré hebt toegepast loopt het mooi in elkaar over en matchen de ruimtes.

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.