Wat zijn de voordelen van een airco als je thuis werkt? Dat zijn er een heleboel! We werken tegenwoordig steeds meer thuis en de dagen worden iedere zomer warmer. Een airco is dé oplossing om het in huis lekker te koelen, zodat je productief kunt blijven werken op dagen dat het buiten warm is! Ben jij benieuwd hoe airconditioning jou kan helpen om het thuiswerken nog fijner te maken en te voorkomen dat je zit te werken in te koude of te warme lucht? Lees dan snel meer over de voordelen van een airco bij het thuiswerken.

Verkoelen en verwarmen

Veel mensen denken dat airco’s alleen gebruikt wordt in de zomer. En hoewel het waar is dat een airco ideaal is om het binnen lekker koel te houden terwijl de temperatuur buiten hoog is, is een airco ook heel handig in de winter wanneer de temperatuur buiten juist heel koud is! In de winter kan je een airco gebruiken om de kou tegen te gaan en het binnen aangenaam warm te houden. Zo wordt het thuiswerken in de zomer dus prettiger omdat het binnen koel is, maar wordt het thuiswerken in de winter óók aangenamer, omdat je het binnen lekker een paar graden warmer kunt houden.

Hogere productiviteit

Wanneer je werkt in een prettig binnenklimaat, verhoogt dit je productiviteit. Je kunt je wel voorstellen dat je niet geconcentreerd kunt werken wanneer de zweetdruppels van je gezicht lopen van de hitte. Ook koude lucht in huis zorgt voor minder concentratie. Een aangenaam binnenklimaat dat niet te warm en niet te koud is, zorgt ervoor dat je met al je aandacht bij je werk kunt zijn. Een airconditioner helpt je hierbij, want dit apparaat zorgt zowel voor de beste verkoeling in tijden van warmte en aangename verwarming wanneer het buiten koud is. Je kunt productief en effectief aan de slag omdat je met de airconditioning je woning goed kunt koelen of kunt genieten van aangename, warme lucht.

Mobiele airco

Werk jij veel thuis? Dan is een mobiele airco ideaal. Het is een apparaat dat de warme lucht via een afvoerslang naar buiten afvoert. Deze afvoerslang hang je door het raam of door een deur naar buiten, en met een afdichtingskit voorkom je dat er alsnog teveel warme (of koude lucht) naar binnenkomt terwijl de airco aanstaat. Daarmee is het een handige vorm van airconditioning, omdat het een apparaat is dat je kunt verplaatsen. Werk je de ene dag aan de keukentafel in de woonkamer en de andere dag aan je bureau in de slaapkamer? Dat is met een mobiele airco geen enkel probleem, want dit apparaat is verplaatsbaar. Je zet hem dus gewoon neer in de ruimte waar jij die dag gaat werken! Afhankelijk van de uitkomst van je mobiele airco test kun je de beste voor jouw situatie kopen.

Een ander voordeel van een mobiele airco is dat het niet lastig is om deze te laten installeren. Een mobiele airco hoeft niet vastgezet te worden, dus de airco installatie houdt enkel en alleen in dat je een afdichtingskit koopt, deze vastzet op je raam of deur, de slang hier doorheen doet en je bent klaar om je woning te koelen! Het plaatsen en de installatie van dit type apparaat in je ruimte zijn dus zo gedaan. Ook is het kiezen voor een mobiele airconditioner goedkoper dan wanneer je voor vaste airco’s kiest. Dit komt doordat je de kosten van de installatie van een vaste airco bespaart wanneer je voor de mobiele variant kiest.

 

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.