Dutchbone is een dynamisch label gericht op ontwikkeling, import en groothandel van wereldwijd geïnspireerde producten. Dutchbone houdt van wereldwijd geïnspireerde interieurs.
Dutchbone wil aangeven dat hun meubels altijd een verhaal achter zich hebben. Dit houdt in dat een meubel niet zomaar een meubel wordt. Er zit een verhaal achter de meubels. Zo moeten de meeste meubels soms de hele wereld over reizen voordat ze bij jou in hui te komen staan.

Dutchbone vindt dat dit gezien moet worden, omdat meubels verkopen zo makkelijk is zoals het soms wel kan lijken. Dutchbone is ervan overtuigt dat op het moment dat we weten waar de meubels vandaan komen en hoeveel moeite hierbij komt kijken, dat we minder ruw met onze spullen zouden omgaan en dus minder snel iets nieuws zouden kopen. Dit zou beter voor het milieu zijn maar ook voor onze portemonnees

De meubelcollectie van Dutchbone: iets voor jou?

Dutchbone heeft een zeer ruime collectie. De collectie van Dutchbone is een precieze mix van handwerk en industrie. Dutchbone heeft een betaalbare collectie waar continue beweging in zit. Dit houdt in dat Dutchbone steeds blijft veranderen. Dutchbone blijft veranderen, zodat ze hun huidige klanten tevreden houden en nieuwe klanten kunnen trekken. Daarnaast veranderen de woontrends continue, dit houdt in dat ze het wel bij moeten houden. Mensen willen altijd alles wat in de mode is, dit is dus ook het geval bij je interieur. Dutchbone houdt alles strak in de gaten en zijn hier ook altijd hard mee bezig om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

De collectie heeft natuurlijk een heel ruim aanbod. Zo verkopen ze stoelen, tafels, banken, verlichtingen en tapijten. Dutchbone heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt om je interieur naar je wens te maken. Dutchbone is daar in tegen totaal niet duur, wat sommige mensen wel verwachten. Omdat de woontrends van tegenwoordig best wel duur kunnen zijn denken mensen dat dit bij elke aanbiedt zo is, maar bij Dutchbone is dit niet het geval.

meubelcollectie van Dutchbone

Dutchbone meubels: te zien in tientallen winkels in Nederland

Dutchbone heeft op meerdere plekken een prachtige showroom waar je de Dutchbone meubels kunt verkrijgen. In deze showroom kun je de nieuwste collectie zien van Dutchbone. Hier laat Dutchbone ook alle toekomstige woontrends zien. Ze hebben voor een showroom gekozen, omdat ze vinden dat de mensen goed kunnen kijken wat ze kopen en of dit echt iets is wat ze willen kopen. Ze willen voorkomen dat mensen miskopen doen en dit later weer terug moeten brengen. Dit is natuurlijk een voordeel voor Dutchbone en voor de consument, wij.

Een nieuw meubelmerk met een onderscheidende collectie

Dutchbone is nog niet zolang bekend in Nederland. Dutchbone is niet nieuw in de woontrends. Dutchbone heeft al meerder vestigingen in andere landen. Dat neemt niet weg dat Dutchbone een geweldig bedrijf is en je zeker je meubels daar kunt kopen. Naast dat ze geweldige Dutchbone meubels hebben, hebben ze ook hele mooi accessoires. En het voordeel bij Dutchbone is dat het ook nog is betaalbaar is. Dit is een voordeel voor de consumenten en de consumenten zijn wij natuurlijk.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.