Misschien heb jij ook wel een elektrische fiets. Steeds meer mensen schaffen er tegenwoordig eentje aan, hij wint aan populariteit. Het is wel belangrijk om de e-bike, indien je hem niet gebruikt, veilig te stallen. Indien je een klein huis/appartement hebt, heb je misschien wel ruimte om een schuurtje te bouwen in je tuin. Als je dat zelf wilt doen, kun je een bouwpakket kopen, een houten schuurtje is dan het meest duurzaam. Je kunt de schuur ook laten plaatsen. Denk aan een mooie houten tuinschuur, waarin je zowel je tuinmeubilair, als je fiets in op kunt bergen. Een vurenhouten tuinschuur is daarvoor erg geschikt, en mooi om naar te kijken. Heb je die ruimte niet in je tuin? Misschien woon je in een flat en heb je wel een schuurtje beneden. Dan kun je de e-bike daarin zetten. Het is echt belangrijk hem overdekt en achter slot en grendel te zetten. Niet alleen omdat hij door regen en vies weer snel gaat roesten maar je wilt natuurlijk ook niet dat hij gestolen wordt (overigens kun je er een GPS-systeem op laten zetten; bij diefstal is hij dan wel snel te traceren). Welk model e-bike het beste uit de bus komt is te zien op best geteste e-bike.

Welke e-bike kies je?

Nu weet je dat het belangrijk is de e-bike goed op te bergen indien je hem niet gebruikt. Maar, welke e-bike kies je nu, indien je er eentje wel aanschaffen? Online kun je veel modellen vinden. Ook kun je online klanten reviews lezen, bijvoorbeeld op klanten Reviews Amslod.nl. Of kijk eens op best geteste e-bike. Je kunt diverse modellen kopen. Denk aan varianten met voorwiel-, achterwiel-, of middenmotorondersteuning. Of met een derailleur- of naafversnelling. Het is tevens handig voordat je er eentje aanschaft om voor jezelf goed te bedenken waar je heb voor wilt gebruiken. Ga je vooral op vlak terrein fietsen, of juist op heuvelachtig terrein. Voor lange afstanden, of korte stukken. Kies het model dat daarop aansluit. Onder andere de merken Gazelle, Batavus en het Nederlandse Amslod hebben veel modellen te koop. Ook dien je te letten op de actieradius: wat is het maximaal aantal kilometer dat je met de accu kunt fietsen? Vergeet niet te kijken op best geteste e-bike.

Wat betaal je voor een e-bike?

Het hangt natuurlijk van de kwaliteit van de e-bike af wat je ervoor betaalt. Amslod fietsen prijzen variëren. Tussen de 800 en 2000 euro heb je al een redelijk goede e-bike. Vaak krijg je ook nog rond de 700 euro inruilkorting. Je kunt ook eens kijken op Amslod fietsen prijzen voor meer informatie. Indien je een keus hebt gemaakt en deze aangeschaft hebt, wellicht na het kijken op klanten Reviews Amslod.nl of best geteste e-bike, vergeet hem dan niet veilig te stallen. Indien je een duur model hebt gekocht is dat extra belangrijk, je wilt er natuurlijk zuinig op zijn en er nog jaren mee toe kunnen. E-bikes zijn erg populair dus een grage waar voor fietsendieven. Uiteraard kun je hem ook altijd binnen zetten in een hal van jouw appartement, zorg er in ieder geval voor dat hij safe staat.

 

 

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.