De winter is inmiddels van start gegaan en 2021 staat voor de deur. Heb jij ook het goede voornemen om in het komende jaar wat vaker te genieten? Dan heb ik de perfecte tip voor je. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een jacuzzi of hottub te kopen en met name in de winter zijn ze ontzettend populair. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een jacuzzi in je eigen tuin? In deze blogpost vertel ik je alles wat je moet weten!

Quality time voor jezelf

Tegenwoordig is bijna iedereen de hele dag door druk. Er wordt veel van ons verwacht, onze telefoon schreeuwt constant om onze aandacht en de coronapandemie brengt voor veel mensen stress en onzekerheid met zich mee. Des te meer reden om juist deze winter af en toe even een momentje voor jezelf te nemen en waar kan dat nou beter dan in je eigen jacuzzi? 

Lekker badderen tussen de bubbels is natuurlijk altijd heerlijk, maar wist je dat het vooral in de winter erg goed is voor je gezondheid? Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het therapeutische effect van de jacuzzi nog sterker is wanneer de omgevingstemperatuur laag is. Een jacuzzi in de tuin in de winter is dus ideaal om helemaal tot rust te komen! 

eigen jacuzzi

Naast het feit dat de spa zo’n ontspannende werking heeft, zijn er nog een aantal andere gezondheidsvoordelen. Zo is het goed voor de bloedsomloop en verlicht het spier- en gewrichtspijn.

Je eigen spa: de mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden als je overweegt om een eigen jacuzzi te kopen. Allereerst kun je gaan voor een opblaasbare variant. Een opblaasbare spa of jacuzzi is goedkoper dan een traditioneel model en een groot voordeel is dat deze gemakkelijk op te zetten en te verplaatsen is. Een opblaasbare spa is verkrijgbaar vanaf zo’n 500 à 600 euro. Ga je toch liever voor een traditionele, vaste jacuzzi? Reken dan op een prijs vanaf 1.500 euro. Ondanks de hogere aanschafprijs is een traditionele variant wel voordeliger als het gaat om energiekosten. Daarnaast heb je de keuze uit een uitgebreid pakket aan aanvullende opties en mogelijkheden.

Enthousiast geworden en zelf een jacuzzi kopen of op zoek naar aanvullende informatie? Neem dan eens een kijkje op de website van Fonteyn Spa’s.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.