Het is weer zomer, wat betekent dat het ook weer tijd is voor de muggen en vliegen om de huizen weer in te dringen. Dit is natuurlijk niet wat je wilt als je probeert wat frisse lucht in uw huis te halen, maar hoe kunt u dit probleem nou oplossen. Nou, met een raamhor van Topjaloezieen.nl natuurlijk. Bij Topjaloezieën.nl hebben ze een ruim assortiment aan rolhorren van topkwaliteit en wordt het simpel spel om al deze vliegende etters buiten uw huis te houden.

Wat is nou precies een raamhor?

Maar wat is een raamhor nou precies? Bij een raamhor wordt een vaste hor permanent op uw ramen gemonteerd. Dit systeem wordt volledig vastgeschroefd en blijft daardoor met wind ook stevig op de juiste plaats zitten. Vindt u het inschroeven in uw raam nou helemaal niks, dan kunt u altijd nog kijken naar inzethorren.

Hoe weet ik of mijn raamhor goed zit?

Een hor moet natuurlijk precies de goede maat zijn, anders blijven de insecten toch binnenkomen. Er mogen dus echt geen kieren ontstaan. Wilt u zeker weten dat uw raamhor de juiste maat heeft, dan zit u goed bij Topjaloezieën.nl. Zij maken raamhorren op maat in iedere gewenste afmeting. U kunt makkelijk uw ramen opmeten met behulp van meetinstrucities gegeven bij Topjaloezieën.nl en de maten dan doorgeven aan het bedrijf. Staat u niet helemaal achter uw eigen meetkunsten, geen probleem! Want er kan altijd een inmeet afspraak gemaakt worden met Topjaloezieen.nl waarbij een professional uw ramen komt meten. Er is daardoor ook geen mogelijkheid om verstelbare raamhorren te kopen, maar dit is ook niet nodig omdat uw raamhor direct de juiste afmetingen voor uw raam heeft.

Uit wat voor soort horren kan ik kiezen?

Topjaloezieën.nl levert 2 soorten raamhorren, allebei van hoge kwaliteit. Naast de permanente rolhor kunt u ook een losse inzethor nemen, degene die dus niet vastgeschroefd hoeven te worden. Ook zijn de vaste raamhorren geschikt voor bijna elk soort raam. Ze kunnen namelijk op naar buiten draaiende ramen, naar binnen draaiende ramen en op draaikiepraam of kantelramen. Het enige soort raam waar het niet mogelijk is om een vaste raamhor in te zetten is een uitzetraam, en in deze kunt u een inzethor zetten.

Door het kopen van een raamhor bij topjaloezieën.nl geniet u van meer dan alleen uw nieuwe hor. Natuurlijk zijn alle horren perfect voor in uw raam doordat ze op maat gemaakt zijn maar er is veel meer. U staat namelijk garant voor een snelle levering van 10-15 dagen, een gratis verzending van uw horren en 2 jaar garantie op alle horren.

Dus als u geen zin meer hebt in onnodig veel muggenbulten en vliegen die een race houden rondom uw lunch, kijk dan snel bij topjaloezieën.nl. Niet alleen krijgt u dus een raamhor, maar ook een snelle levering, gratis verzending en 2 jaar garantie. En als u verder nog hulp nodig heeft helpen ze graag met hun stap-voor-stap meet- en montage-instructies online, of als u liever een inmeet- en montageservice aan huis heeft kan dit natuurlijk ook! Oftewel wilt u kwaliteit raamhor met een fijne bestel ervaring, kijk dan snel op topjaloezieën.nl

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.