Heb je tijd en zin om je interieur aan te passen? Dan zijn de interieur trends 2019 voor jou erg interessant. Daarom is het de hoogste tijd dat je je daarin gaat verdiepen en er achter komt wat er allemaal mogelijk is. Je doet nieuwe inspiratie op om je woning nog gezelliger en/of praktischer in te richten. Misschien spreken de slaapkamer trends 2019 je ook wel aan en zo kun je het hele jaar heerlijk bezig zijn in de woning en er je eigen stek van maken. Er zijn ieder jaar weer veel materialen die terugkeren en een echte trendsetter zijn. Maar welke kleuren staan er dit jaar centraal in je interieur? Ga je dan echt met de trends mee of kies je liever wat er bij jou past en geef je er je eigen draai aan? Het kan en mag allemaal. Lees op je gemak alle interieur trends 2019 door en dan kom je er vanzelf achter wat jij wilt doen met jouw interieur! Jouw creatieve deel gaat overuren maken!

Ruimte indelen

Heb jij een kleinere ruimte en wil je graag dat deze wat groter lijkt? Zorg voor een slimme indeling. Je kunt je leefruimte op verschillende manieren gebruiken en indelen. Multifunctioneel indelen is daarbij een goede tip. Misschien leef en werk je wel in dezelfde ruimte en dan is het prettig als je daar ook op in kunt spelen. Een goede keuze is dan een onderhoudsarme gietvloer. Deze is naadloos en strak en past prima in elk interieur. Door deze strakke en gladde vloer lijkt de oppervlakte groter. Wil je meer kleur? Uiteraard is dat mogelijk, denk eens aan de fraaie kleuren paars en blauw en combineer. Zachtere materialen en pasteltinten passen er ook goed bij en zo maak je er je eigen ruimte van en volg je de interieur trends 2019. Maak je eigen keuze, daarbij voel jij je het prettigste. Felle kleuren in huis en in de tuin zorgen voor een vrolijke noot, daarvoor zou je de tuin trends 2019 kunnen bekijken. Kleur toepassen op jouw manier, zorgt voor een uniek interieur en een unieke tuin.

Natuur inspiratie

Veel mensen zijn graag buiten in de tuin of ze maken een wandeling in de natuur. Je komt dan veel tegen en daar kun je je door laten inspireren. Even een momentje om te ontspannen en tot rust te komen in de natuur? Dit kan ook binnen, als je maar weet hoe je daar creatief mee om moet gaan. Rust vind je in de natuur en dat heeft veel met kleuren te maken. Je kunt ook binnenshuis natuurlijke kleuren kiezen. Ook zijn er veel natuurlijke materialen die je dan toe zou kunnen passen zoals wol, riet en bamboe. Zo kun jij de natuur naar binnen halen en dat is een ware interieur trend voor het jaar 2019. Maar wist je dat je dat ook in de keuken terug kunt laten keren? Ook daar kun je items plaatsen zodat ook de keuken een heerlijke en gezonde ruimte wordt. Daarvoor kunnen de keuken trends 2019 je misschien nog meer inspireren.

Natuur inspiratie

Structuur aanbrengen

Wat dacht je van een grove structuur en een natuurlijk patroon? Daarbij kun je denken aan natuursteen, maar ook aan marmer en hout dat niet is bewerkt. Combineer en leg er je eigen creativiteit in. Wat dacht je van het combineren van natuurlijke kleuren met felle items? Een gietvloer en dan bijvoorbeeld wat meer kleur aan de muren? Het kan allemaal, volg jouw voorkeur. Dit geldt ook voor de badkamer trends 2019. Ook daarin zie je veel meer kleur terugkeren. Dat kan op de muren zijn, maar ook op de vloer of in de accessoires. En wat te denken van de raamdecoratie?

Welke interieur trends 2019 passen bij jou?

Als je alles hebt gelezen wat er met je interieur mogelijk is in 2019, ben je er dan uit wat het voor jou gaat worden? Kun jij je keuze al maken of je voorkeur aangeven? Misschien is het te snel en valt er nog een en ander te overwegen. Hoe doe je dat?

  • Bepaal je budget wat jij te besteden hebt om je interieur aan te passen.
  • Heb je nieuwe meubels e.d. nodig of een ander vloer?
  • Wat wil je met de muren en het plafond doen?
  • Welke kleuren spreken je aan?
  • Ga je het werk zelf doen of uitbesteden?
  • Maak een plan van aanpak, het breek- en sloopwerk eerst!

Het zijn zomaar een paar items waar je aan kunt denken als je je interieur wilt veranderen. Denk er goed over na. Kijk welke trends van 2019 je erin mee wilt nemen. Je gebruikt van de tips datgene wat jij mooi vindt en wat binnen je budget past, zodat je trots kunt zijn op jouw nieuwe interieur.

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.