Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen? De slaapkamer is één van de ruimtes waar je genoeg tijd en aandacht aan moet besteden voor het herinrichten. Het is de plek waar jij dat rust komt en daarom is het belangrijk dat je slaapkamer een ruimte is wat helemaal past bij jouw stijl en smaak. Wij geven je een aantal handige tips om rekening mee te houden!

Kleuren

De slaapkamer is de plek waar je helemaal tot rust komt. Welke kleur je kiest is bepalend voor de sfeer van de ruimte. Kleuren die het goed doen in de slaapkamer zijn blauw, groen, oranje, wit en geel. Daarbij kun je met een dekbedovertrek regelmatig je slaapkamer voorzien van een nieuwe kleurtje. De kleur op de muur is natuurlijk iets wat je langer aanhoudt, maar natuurlijk kan je deze ook voorzien van een andere kleur voor de afwisseling. Neem eens een kijkje op Pinterest en ontdek wat jij nou mooi vindt. Op deze manier kan je een goede keuze maken.</p>

Gordijnen

Wanneer je denkt aan je slaapkamer dan zijn er een paar elementen die bepalend zijn voor de sfeer in de ruimte. Gordijnen geven de ruimte de uitstraling die jij wilt hebben. Wil je graag een lichte badkamer? Kies dan ook voor lichte gordijnen in bijvoorbeeld een beige of een witte tint. Liever een donker deel creëren? Donkergrijze of zwarte gordijnen zijn ook altijd echte toppers voor in je woonruimte. Daarbij hoef je niet te denken dat de gordijnen die donkerder zijn minder licht doorlaten. Wanneer je kiest voor 100% verduisterende gordijnen weet je zeker dat je rustig kunt slapen zonder dat er licht langs de gordijnen komen.

Accessoires

Vergeet ook in een slaapkamer geen accessoires. Met de juiste accessoires maak je een ruimte helemaal af. Dat wil jij toch ook? Kies voor een houten bankje aan het uiteinde van het bed en leg hier een plaid over. Zet een prachtige plant in de hoek van de kamer en hang een aantal mooie schilderijen op boven het bed. Waar je ook voor kiest: het moet passen bij jouw stijl en smaak. Alleen zo heb je de slaapkamer van jouw dromen waar je helemaal tot rust komt.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.