Voordat je een afspraak hebt in een Kitchen4All winkel is het natuurlijk handig om al wat inspiratie op te doen. Met de 3D keukenplanner van Kitchen4all kan je zelf je eigen keuken ontwerpen. Kom erachter wat jouw wensen zijn en welke materialen het beste bij jouw keuken passen. Experimenteer met diverse soorten keukens en ontwerp binnen een handomdraai jouw eigen droomkeuken. Op basis van jouw keukenwensen ontwerp jij de keuken die bij jou past en wij doen de rest. 

Hoe werkt het?

Ga zelf aan de slag met de 3D keukenplanner en het helpt jou je eigen 3D keuken te ontwerpen. Zo simpel is het. Hieronder lees je stap voor stap hoe je dichterbij je droomkeuken komt.

Stap 1

Kies bij de eerste stap het type keuken dat bij jou en de ruimte past. Je kunt hierbij denken aan een rechte keuken, een L-keuken, een U-vormige keuken of een van onze andere talloze mogelijkheden. Vervolgens kies je de stijl van jouw droomkeuken, deze zijn aangeduid met namen van steden. 

Stap 2

Bij de tweede stap ga je aan de slag met het formaat van je keuken. Daarnaast kun je diverse objecten kiezen zoals deuren, ramen, wanden en aansluitingen. Tevens geef je het design van je keuken weer. 

Stap 3

In de derde stap vul je het model van de keuken in en begin je met het inrichten. Het plaatsen van bijvoorbeeld de keukenkastjes, een koelkast, een afzuigkap, het gasfornuis, maar ook het kiezen van een kleur voor al deze elementen. Zo geef jij jouw keuken vorm en weet je precies hoe jouw keuken eruit komt te zien. Zelf een keuken ontwerpen was niet eerder zó makkelijk!

Stap 4

Als laatste kom je bij stap 4, waarin je zelf ontworpen keuken overzichtelijk wordt weergegeven. Ook vind je hier een overzicht van alles wat je voor jouw keuken nodig hebt. Wanneer je je keuken af hebt, ontvang je deze als PDF in jouw mailbox. Erg handig om mee te nemen naar je afspraak.

Wil je de keuken op een ander moment verder afmaken of nog eens bekijken? Sla de keuken op in de 3D keukenplanner. Zo kan je op ieder ander moment verder met jouw nieuwe keuken.

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? In onze keukenwinkels staan onze deskundige adviseurs voor je klaar in een van onze keukenwinkels. Kitchen4all biedt keukens voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Onze adviseurs geven je onafhankelijk advies over het inrichten van je complete keuken. Samen gaan we op zoek naar jouw droomkeuken!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.