Een ronde tafel heeft veel verschillende voordelen. Zo kun je aan een ovale of ronde eettafel gezelliger eten dan aan een vierkant of langwerpig model, past een ronde tafel gemakkelijk in een kleine ruimte en geeft een knusse look aan je woonkamer. Ben je op zoek naar een ronde tafel, dan kom je met mangohout goed uit de voeten. Mangohout heeft een warme uitstraling en komt helemaal tot zijn recht in de woonkamer. Dat maakt een mangohouten eettafel al snel het middelpunt van je kamer! Ben je benieuwd wat de voordelen zijn van mangohout? In dit artikel vertellen we je er alles over!

Het belang van een eettafel

De eettafel is het hart van je woonkamer. Het is de plek waar je je dag begint met een lekker ontbijtje, en waar je in de avond gezellig samenkomt om de dag door te nemen en te dineren. Ook wanneer je vrienden of familie over de vloer hebt, nodig je hen graag uit aan een mooie eettafel. Dan komt een ronde eettafel goed tot zijn recht. Aan zo’n tafel kun je namelijk gezelligere gesprekken hebben dan aan een tafel met rechte hoeken. Hoe dat zit? Een ronde tafel maakt het makkelijker voor de tafelgasten om elkaar aan te kijken, en dus ook makkelijker om met elkaar te praten. Iedereen zit op gelijke afstand van elkaar, waardoor niemand aan de hoeken zit. Wil je een extra knusse tafel? Kies dan voor rond!

Wat is mangohout

Maar waarom dan mangohout? Dat heeft verschillende redenen: mangohout is stijlvol, heeft een warme uitstraling en is ook nog eens duurzaam. Je kunt er van alles van maken, omdat het een sterke houtsoort is die niet snel beschadigingen oploopt. Dat maakt dat een eettafel van mangohout ook lekker lang meegaat. Zoals de naam vertelt, groeien er mango’s aan mangobomen. Wanneer zo’n boom op een mangoplantage te oud wordt, laat de boer hem kappen en gaat hij naar de meubelfabriek. Daar worden er vervolgens meubelen van gemaakt. Een groene keuze, dus!

De voordelen van een ronde tafel

Een ronde tafel van mangohout heeft nog meer voordelen. Zo is het een goede keuze wanneer je woonkamer klein is. Aan een ronde tafel kun je namelijk meer mensen kwijt dan aan een langwerpige tafel van dezelfde afmetingen. Dat komt omdat je door het weghalen van de hoeken veel ruimte bespaart. Ook zijn ronde vormen dit jaar erg in de mode. Ze geven onze woonkamer een vriendelijk en natuurlijk uiterlijk. Ben je dus op zoek naar een mooie eettafel? Kies voor een ronde tafel van mangohout!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.