Een houten vloer in huis is erg mooi en het lijkt erop dat deze vloeren steeds populairder worden in huis. Steeds meer mensen zien de pracht van de vloer en je ziet het dan ook in steeds meer huizen terugkomen. Een hardhouten vloer gaat tientallen jaren mee en in veel gevallen zal de vloer zijn levensduur overleven. Met andere woorden, een vloer voor het leven.

Houten vloeren voor jarenlang profijt

Een hardhouten vloer gaat tientallen jaren mee en wordt met de jaren mooier. Met het ouder worden krijgt de vloer steeds meer karakter. Geen wonder dus dat veel mensen vragen om een ​​”ouderwetse look” bij een nieuwe vloer. Je wilt een kwalitatief nieuwe vloer, maar bent verliefd geworden op de karakteristieke uitstraling van een ouderwetse vloer. Je kunt kiezen uit verschillende soorten oppervlakken. De verschillende oppervlakken geven de vloer natuurlijk een andere uitstraling. De verouderde look kan in dit stadium ook worden gedaan.

Schade aan de vloer herstellen

Als er iets met de vloer is gebeurd, door bijvoorbeeld een schade of vieze vlekken die je niet kunt verwijderen, kan de vloer op elk moment worden geschuurd. Dit is een handige functie die alleen houten vloeren hebben. De bodem is dik genoeg om een ​​paar keer te schuren. De bovenste laag van de vloer wordt verwijderd door te schuren. Wat overblijft is een nieuwe laag. Je huis ziet er weer als nieuw uit. Ideaal dus!

Een perfecte sfeer creëren door een houten vloer

Door de vaak bruine kleur van de houten vloer, krijgt het interieur een zeer leuke uitstraling. Daarnaast zorgt deze look ook voor een knusse en warme uitstraling. Het doet veel mensen denken aan een blokhut in een skigebied. Een hele leuke toevoeging bij een houten vloer is bijvoorbeeld een open haard. Mocht je geen mogelijkheid hebben voor een open haard, is het gebruik van houten meubelen ook zeker een goede toevoeging aan de houten vloer. Al met al zijn de mogelijkheden dus eindeloos. Gebruik je fantasie en maak je eigen smaak compleet!

Bekijk eens het aanbod houten vloeren van Bebo Parket en ontdek of jouw nieuwe vloer ertussen zit.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.