Steeds meer mensen kiezen voor een cortenstaal vuurschaal in de tuin. Dat is ook niet zonder reden, een cortenstaal schaal biedt talloze voordelen. Cortenstaal is al tijden een ontzettend populair materiaal voor het gebruik buiten. Er worden o.a. bloembakken van gemaakt, maar dus ook vuurschalen. Het voordeel van cortenstaal is dat dit materiaal, in tegenstelling tot andere staalsoorten, zeer goed bestand is tegen corrosie. Hierdoor blijft de schaal lang mooi, in welke weersomstandigheden hij ook staat. Natuurlijk heeft een cortenstaal vuurschaal nog veel meer voordeel, het is niet voor niets dat tuinontwerpers zo dol zijn op dit materiaal. Overweeg jij om een corten vuurschaal aan te schaffen, maar twijfel je nog? In dit artikel leggen we uit waarom deze schaal de beste keuze is! Klik hier als wij je kunnen overtuigen en je nieuwsgierig bent naar het assortiment vuurschalen.  

Vuurschaal cortenstaal: straalt warmte en gezelligheid uit

Een knisperend vuur, een oogverblindend vlammenspel en de geur van houtblokken. In gedachten zwijmel je terug naar de tijd dat je met vrienden om een kampvuur zat, tot in de late uurtjes een drankje deed en marshmallows roosterde. Dat waren nog eens tijden! Een vuurschaal cortenstaal brengt je direct weer terug naar die mooie momenten in je leven. Niet alleen doordat vuur onlosmakelijk met ons bestaan verbonden is, maar ook omdat de vlammen gezelligheid en warmte uitstraling.

Niet alleen de vuurschaal zelf zorgt hiervoor, maar ook het materiaal. Cortenstaal is immers een zeer warm materiaal. Met zijn oranjebruine kleur, geeft hij gelijk warme aan de tuin. Zelfs zonder het vuur aan te steken, geniet jij van warmte en gezelligheid. Dat is de kracht van een corten vuurschaal.

Waarom kiezen voor een cortenstaal vuurschaal

Het hele jaar door genieten

Als trotse eigenaar van een tuin, beklaag je je waarschijnlijk vaak over het gebrek van mogelijkheden om tijd in je tuin door te brengen. In Nederland is het helaas niet altijd mooi weer. Zelfs in de zomer worden we soms verrast met zeer wisselvallig weer en windstoten. Je kunt nergens van op aan. In februari kan het prachtig weer zijn en in juni is het soms helemaal niks. Zonde dat je dan in sommige maanden bijna geen gebruik van de tuin kunt maken. Buitenlucht is immers goed voor je. Daarnaast biedt de tuin datgeen waar jij zo naar verlangt: rust en stilte, de kans om even tot jezelf te komen.

Met een cortenstaal schaal is dit probleem gelukkig verleden tijd. De vuurschaal biedt zoveel warmte, dat je ieder seizoen heerlijk in de tuin kunt vertoeven. Of het nu buiten -10 is of 20 graden, jij zit er lekker warmpjes bij! Dus pak een jas en een dekentje erbij en ga met een goed boek voor de vuurschaal zitten. Terwijl je geniet van het vlammenspel, een goed boek en een warm drankje, zal je merken dat je weer helemaal opgeladen bent om aan een nieuwe dag te beginnen!

Cortenstaal schaal:  ideaal voor feestjes!

Ben jij iemand die dolgraag feestjes geeft voor je familie en vrienden, maar kom je altijd ruimte tekort in huis? Dan biedt een cortenstaal schaal verlichting. Steek de vuurschaal aan en je zal merken dat steeds meer mensen naar buiten gaan. Niet alleen door de warmte die deze afgeeft, maar ook door de geweldige sfeer die deze brengt. Feesten maar!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.