Op zoek naar die perfecte nieuwe gaskachel of houthaard, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek! Een bezoekje aan een kachel- en haardenwinkel doet wonderen. Hier bij Woonaanwijzing zijn we helemaal weg van Kachels- en Haardenwinkel. Onder de vleugels van Krul Alltech in Benningbroek, maakt Kachels- en Haardenwinkel het je makkelijk om alles te vinden wat je hartje begeert op het gebied van verwarming. Of je nu valt voor een klassieke haard of een moderne kachel, met hun brede assortiment aan kachels, haarden, onderdelen en accessoires vind je gegarandeerd jouw match.

Waarom een kachel kopen bij Kachels- en Haardenwinkel?

  • Ze hebben echt voor ieder wat wils: van trendy haarden tot gezellige kacheltjes;
  • Accessoires en onderdelen? Check! En altijd precies wat je nodig hebt;
  • Duurzaamheid is key! Ze zijn niet voor niets gecertificeerd als experts in groene energie (DE-Erkend);
  • Ze zijn lid van de NHK, oftewel de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche.

Redenen om een Kachels- en Haarden-kachel boven centrale verwarming te verkiezen

Houtkachels geven je dat authentieke, gezellige gevoel met zijn levendige vuur en het rustgevende geknetter van brandend hout, wat je woonkamer direct een stuk uitnodigender maakt. Dan heb je de gaskachels: superhandig in gebruik, met een simpele druk op de knop vul je de kamer met warmte. En laten we de elektrische haarden niet vergeten: die zijn ongelooflijk gebruiksvriendelijk, makkelijk te installeren zonder schoorsteen en vaak ook nog eens verplaatsbaar. Zo heb je altijd warmte precies waar en wanneer je het nodig hebt.

Gratis advies voor jouw ideale haard of kachel

Op jacht naar die perfecte, stijlvolle haard of kachel die je huis nét dat beetje extra gezelligheid en warmte geeft? Neem eens een kijkje in de uitgebreide collectie van kwaliteitshaarden en kachels bij Kachels- en Haardenwinkel. Gun jezelf een bezoek aan het Experience Center in Benningbroek. Dompel jezelf onder in de behaaglijke warmte en sfeer van onze selectie en laat je vrijblijvend adviseren door onze deskundige Kachels- en Haardenwinkelexperts!

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.