De egg chair is een type stoel dat al een aantal jaar gebruikt wordt, deze worden van verschillende materialen gemaakt. Een favoriete versie van ons en vele anderen is echter toch wel diegene die van rotan gemaakt wordt. Dankzij het rotan krijgt de egg chair een fraaie uitstraling die deze een warme sfeer mee geeft, een ideale stoel om als blikvanger in je interieur te dienen dus. Het formaat en het materiaal zorgen daarnaast ook nog eens voor een heerlijk zitcomfort, wat wens je je nog meer? En hadden we al gezegd dat deze stoel ook nog eens perfect in je tuin te gebruiken is?

De egg chair als relax stoel in de woonkamer

In je woonkamer willen veel mensen een stoel hebben waarin ze even lekker tot rust kunnen komen, een fauteuil biedt je deze mogelijkheid als geen ander. Ook de egg chair heeft hier de capaciteiten voor in huis. Combineer de egg chair met een bijpassende voetenbank en leg deze in met een vacht of sierkussen, zo kan je heerlijk relaxen in je eigen fijne stoel! Je kan er ook voor kiezen om de stoel in een lees- of zithoek te plaatsen, zo kan je je even terugtrekken wanneer je hier behoefte aan hebt en met een goed boek genieten van het comfort van de egg chair.

egg chair woonkamer

Gebruik de egg chair in de tuin!

Dankzij het robuuste natuurlijke materiaal waar deze egg chairs van gemaakt zijn kan je ze ook uitstekend in je tuin gebruiken, dit is heerlijk met een lekker zomerzonnetje erbij. Je kan er voor kiezen om de stoel los te gebruiken of om een aantal egg chairs bij elkaar te plaatsen om zo je eigen loungehoek samen te stellen. Wanneer je kiest voor deze laatste optie is het erg leuk om verschillende kleuren bij elkaar te plaatsen om zo een unieke collectie te creëren. Heb je al een loungeset in je tuin staan? Plaats de egg chair er dan gewoon simpelweg bij, deze simpele toevoeging geeft je veel meer mogelijkheden! Wordt het weer slechter? Plaats de egg chair dan wel droog, zo kan je deze het langste gebruiken.

egg chair in de tuin

Kies voor een unieke kleur

Waar rotan stoelen voorheen vaak over hun natuurlijke kleur beschikten zie je tegenwoordig steeds meer varianten die over een andere kleur beschikken, zo zijn er stoelen verkrijgbaar die voorzien zijn van witte, zwarte en zelfs mosterdgele kleuren. Met een dergelijke kleur kan je jouw interieur of tuin net even iets persoonlijker maken om zo je eigen smaak weer te geven.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.